Van harte welkom op de pagina van OHLtv.

OHLtv ontstond een tweetal jaar geleden met als doel de technische staf van Oud-Heverlee Leuven te voorzien van wedstrijdbeelden, zowel van thuis- als uitwedstrijden. Deze wedstrijden krijgen de spelers dan te zien bij de analyse van de trainers. Omdat ook de trouwe supporters van OHL heel belangrijk zijn en we toch over de beelden beschikken, maken we wekelijks een wedstrijdsamenvatting zodat iedereen rustig de belangrijkste fases kan herbekijken.

Op OHLtv vindt u niet alleen beelden van de eerste herenploeg, maar wordt ook rumschoots aandacht besteed aan de dames, Sporting OHL en uiteraard ook de jeugdwerking. Ook sfeerverslagen van randactiviteiten komen zeker aan bod op ons eigen online televisiekanaal.

Er werd ook aan jullie eigen inbreng gedacht. In de rubriek OHLTV-fans kan je zelf je eigen filmpje online laten plaatsen. Laat ons via een mailtje naar ohltv@ohltv.be even weten waar je filmpje precies staat (let wel: dit dient YouTube te zijn), voorzie het van een leuke tekst en wij zorgen ervoor dat het ook op de OHL-site komt. Zo kan iedereen meegenieten van de leuke sfeer die zowel binnen als buiten het stadion heerst.

Veel kijkplezier...

Het OHLtv-team
Murprotec