Oefenwedstrijd
VK Linden - Oud-Heverlee Leuven
1 - 6
Kerkdreef
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
Zorgen om Mo
22-06-2013 om 19:19 (5456x gelezen)
OHL won op het veld van VK Linden met logische 1-6 cijfers. Een scherpe Cerigioni zorgde in de tweede helft voor drie doelpunten. Coach Van Geneugden liet elke helft een ander elftal opdraven. Nieuwe aanwinst Messoudi viel zowat tien minuten voor affluiten uit met een hamstringblessure.

Na amper zeven minuten opende Buysens al de score, de verdediger kopte een voorzet van Brogno al vallend binnen. Halfweg de eerste periode verdubbelde Ngolok, op aangeven van Chuka, de Leuvense voorsprong na een foutje van doelman Delise. Meteen daarop nam Bruno Versavel afscheid van het voetbalwereldje. De ex-Rode Duivel zal straks Oud-Turnhout trainen. Tien minuten voor de rust zorgde Chuka, op pas van Ibou, voor de 0-3.

Tijdens de rust wisselde Van Geneugden elf spelers. Op het uur zette Azevedo voor op links en Cerigioni kopte aan de tweede paal binnen. Halfweg de tweede periode zorgde de Limburger voor de forfaitcijfers. Kort voor affluiten lukte Vallons de eerredder voor de thuisploeg en Cerigioni zette met zijn derde van de middag de 1-6 eindcijfers op het bord.

Van Geneugden stelde na afloop van de wedstrijd dat hij Van Goethem, Gislason en Geraerts wat rust had gegund en dat hij hoopte dat de blessure van Messoudi meevalt. "Hij strekte zijn been en er schoot iets in de hamstrings. Hij sukkelde nog nooit met zo'n blessure. Maandag hebben we uitsluitsel over de ernst van de blessure, maar dit is uiteraard een domper."

Op de linksachter debuteerde in de tweede periode Innocent Shoja en die jongen deed dat naar behoren. "Het is een jongen van 18 jaar die zijn opleiding kreeg in zijn vaderland Nigeria en uitkwam in Qatar. Arnold Rijsenburg kent hem uit de periode dat hij nog in Qatar werkte", legt Van Geneugden uit. Hij liet ook nog weten dat er nog geen enkel bod binnenkwam op een OHL-speler en dat hij hoopt dat hij met één of twee linksvoetige aanwinsten in de verdediging naar het oefenkamp in Oisterwijk kan afreizen.

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook
Wedstrijdgegevens
VK Linden Oud-Heverlee Leuven  
Basisopstelling Basisopstelling Doelpunten
Valons Dennis
 
Lenaerts Yves '45
Thompson Kenny '45
Vanaudenaerde Gunther '45
Buysens Ludovic '45
Mikulic Tomislav '45
Haidara Zainoul '45
Ngolok Evariste '45
Ogbu Derick ´Chuka´ '45
Sawaneh Ebrahima ´Ibou´ '45
Verbist Christopher '45
Brogno Loris '45
 
8' Buysens Ludovic 0 - 1
20' Ngolok Evariste 0 - 2
35' Ogbu Derick ´Chuka´ 0 - 3
60' Cerigioni Alessandro 0 - 4
65' Cerigioni Alessandro 0 - 5
88' Valons Dennis 1 - 5
89' Cerigioni Alessandro 1 - 6
Invallers Invallers Arbitrage: Johan Verbist
'45   Bailly Logan
'45   Buekers Cedric
'45   Shoja Innocent
'45   Bastiaens Wout
'45   Wijns David
'45   Severino da Silva Robson
'45   Bracke Simon
'45   Messoudi Mohamed '80
'45   Cerigioni Alessandro
'45   Yagan Ben
'45   Azevedo Thomas '70
'70   Ruytinx Bjorn