Oefenwedstrijd
SK Kampenhout - Oud-Heverlee Leuven
0 - 7
De Zeype
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
Interessante oefenpot
26-06-2013 om 23:03 (3208x gelezen)
OHL won op het veld van Kampenhout met ruime 0-7 cijfers zijn tweede oefenpot in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Coach Van Geneugden joeg in elke helft een volledig ander elftal de wei in. Aan de rust leidden de Leuvenaars met 0-4. Het andere elftal bouwde die voorsprong uit tot 0-7.

Op het kwartier stond Kampenhout, dat vorig seizoen zakte uit vierde klasse, al 0-3 in het krijt. Mikulic zorgde voor de openingstreffer nadat Haidara een hoekschop van Ibou had doorgekopt. Meteen daarop kopte tester Pavlov de 0-2 tegen de touwen op aangeven van Thompson. Op het kwartier zorgde Buysens, die ook al scoorde op Linden, voor de 0-3. Op het halfuur zette Ibou, op pas van Azevedo, de 0-4 rustcijfers op het bord.

Vroeg in de tweede periode stiftte Yagan met heel veel gevoel de 0-5 tegen de netten en kort daarop besloot Subasic na een knappe actie tegen de paal. Nog voor het uur rondde Cerigioni een collectieve Leuvense aanval af en de Limburger zorgde zo voor nummer 6. Amper zeven minuten later pikte Cerigioni de bal af op het middenveld en hij legde via de paal de 0-7 in het mandje. Een kwartier voor affluiten mochten Sohja en Schneider, twee testers, nog even hun kunnen tonen. Opvallend daarbij was dat Sohja en Subasic steeds van positie wisselden en om beurt de linksachter en linksmidden voor hun rekening namen.

Coach Van Geneugden toonde zich na deze tweede oefenpot relatief tevreden over de vier testers. "Pavlov heeft zeker kwaliteiten en is een echte speler voor de zestien. Hij moet zich nog verder integreren en zal daartoe de kans krijgen. Zaterdag tegen Diegem zal hij opnieuw mogen bewijzen wat hij in zijn mars heeft en nadien bekijk ik of we hem meenemen op oefenkamp. Shoja zal ik zaterdag ook wat meer speelgelegenheid geven, maar met Thompson en Subasic hebben we al twee jongens voor de linksback", stelde Van Geneugden.

Over Subasic toonde de Genkenaar zich meer dan tevreden en de Bosniër lijkt op een contract te mogen hopen. "Donderdag en vrijdag ondergaat Suba medische testen. Als die oké zijn, zit de kans er dik in dat we hem komend seizoen vaker aan het werk zullen zien aan Den Dreef. Ik zie dat Thompson en Subasic elkaar naar een hoger niveau tillen en dat is zeker positief. Suba kan ook op de linksmidden uit de voeten", aldus Van Geneugden die houdt van polyvalente spelers.

Opvallend was dat Verbist niet tot de selectie behoorde. Maar daar heeft Van Geneugden een logische uitleg voor: "Christoper is in gesprek met het Nederlandse MVV en daarom wou ik niet het risico lopen dat die jongen zich zou blesseren." Tot slot liet de Leuvense coach zich positief uit over de namiddagtraining. "Ik zag veel scherpte en die zag ik ook terug in de wedstrijd tegen Kampenhout. Zaterdag op Diegem zal ik opnieuw twee verschillende ploegen opstellen, want ik wil volgende week maandag met een zo fris mogelijke kern naar Nederland afreizen."

Stef Peuskens
Gepubliceerd door Stef Peuskens
Deel op Facebook
Wedstrijdgegevens
SK Kampenhout Oud-Heverlee Leuven  
Basisopstelling Basisopstelling Doelpunten
  Lenaerts Yves '45
Buysens Ludovic '45
Wijns David '45
Thompson Kenny '45
Mikulic Tomislav '45
Haidara Zainoul '45
Ngolok Evariste '45
Pavlov Evgen '45
Ogbu Derick ´Chuka´ '45
Azevedo Thomas '45
Sawaneh Ebrahima ´Ibou´ '45
 
7' Mikulic Tomislav 0 - 1
9' Pavlov Evgen 0 - 2
13' Buysens Ludovic 0 - 3
30' Sawaneh Ebrahima ´Ibou´ 0 - 4
48' Yagan Ben 0 - 5
56' Cerigioni Alessandro 0 - 6
63' Cerigioni Alessandro 0 - 7
Invallers Invallers Arbitrage:
'45   Bailly Logan
'45   Buekers Cedric '71
'45   Severino da Silva Robson
'45   Vanaudenaerde Gunther
'45   Bastiaens Wout
'45   Subasic Muhamed
'45   Bracke Simon '71
'45   Van Goethem Kenneth
'45   Yagan Ben
'45   Brogno Loris '71
'45   Cerigioni Alessandro
'71   Shoja Innocent
'71   Schneider Bjorn
'71   Kempeneers Pieter