Oefenwedstrijd
R. Antwerp FC - Oud-Heverlee Leuven
1 - 0
Bosuilstadion
Voorbeschouwing Wedstrijdverslag
Wedstrijdverslag OHL - Antwerp
21-03-2014 om 23:26 (3155x gelezen)
Vrijdagavond trokken onze jongens naar de Bosuil voor een oefenpartij tegen Antwerp. Coach Ivan Leko bracht een experimenteel elftal aan de aftrap met het oog op Play-Off 3.
Na een kwartier versierde The Great Old een prima kans via Manset. Die legde goed terug tot bij Calabro, maar zijn hard schot werd gekeerd door Lenaerts. Iets na het half uur was het twee maal bijna raak voor OHL. Kostovski kopte eerst nipt naast en vervolgens miste Jovan nadat hij alleen op de doelman af mocht. Met de rust in zicht was er nog een kans voor Karuru, maar zijn poging werd van de lijn gekeerd door Iboma. De stand bij de rust was 0-0.
Na de koffie kwam er een volledig ander elftal aan de aftrap bij beide ploegen. Bij de Leuvenaars kregen Cerigioni, Dessers, Wijns, Croux, Buysens , Pettersson en Vits speelminuten. Yagan, Ngolok, Kostovski, Subasic, Reynaud, Karuru en Lenaerts mochten in de kleedkamer blijven. Meteen na deze wissels was er een huizenhoge kans voor Cerigioni, maar de Limburger miste. Een kwartier voor het einde viel er dan toch een doelpunt. Iboma werd neergehaald in het strafschopgebied en Manset werkte koelbloedig af. 1-0 voor de thuisploeg. Tien minuten voor het einde kreeg OHL een uitgelezen kans om de bordjes weer in evenwicht te hangen na een fout van Nirisarike. De penalty werd echter gemist. OHL ging uiteindelijk met het kleinste verschil de boot in tegen Antwerp na een doelpunt van Manset.

Opstellingen:
Oud-Heverlee Leuven: Lenaerts, Raymaekers, Van Goethem, Karuru, Reynaud, Van Eenoo, Ngolok, Subasic, Yagan, Vanaudenaerde, Kostovski
Bankzitters: Pettersson, Cerigioni, Croux, Wijns, Vits, Buysens, Dessers
Royal Antwerp FC: Terol, També, De Decker, Bostock, Güvenç, Iboma, Clifford, Kil, Manset, Lépicier, Calabro
Bankzitters: Bakkenes, De Roeck, Dom, Tano, Nirisarike, Kil, Yves Ma-Kalambay
Gepubliceerd door Shana Devroye
Deel op Facebook